Terugblik Arctic Circle Trails 28 juli - 1 augustus 2022

Nagenieten van de trailreis doe je op deze pagina met beeld en verhalen. Wil je nog meer zien? Check ons Instagram account @arcticcircletrails.

Bekijk hier de uitslagen van de gelopen trails tijdens de reis. Wouter Hoogland was de snelste man over twee trails gezien. Ciska Timmermans noteerde de snelste tijden bij de dames.
ProRun liep de trails in Lapland
Mark van ProRun ging mee op reis en schreef een uitgebreid reisverslag over zijn trailavontuur. Wil je weten hoe hij Arctic Circle Trails heeft ervaren? Lees hier zijn verhaal.
logo mystical miles
In editie 6 van het magazine Mystical Miles staat een verhaal over de deelnemer met startnummer 53 en een fotoreportage van onze trailreis. Benieuwd naar het verhaal en de fotoreportage? Bestel het nummer via de site van Mystical Miles. Het nummer is ook verkrijgbaar bij een aantal hardloopwinkels en boekhandels. Oh, en abonnee worden kan natuurlijk ook.

Foto's

Fotografen Sander Foederer en Bram Kloos gingen mee op reis met hun camera's. We hebben het niet gecheckt, maar we denken dat iedereen wel een paar keer op een foto staat :) Het is niet toegestaan de foto's zonder schriftelijke toestemming van Arctic Circle Trails voor andere dan persoonlijke doeleinden te gebruiken. Kortom: zet vooral een paar foto's op je social media account of stuur ze naar een trailmaatje om jaloers te maken. In Mystical Miles staat ook een fotoreportage met een aantal foto's. Neem voor vragen contact met ons op per e-mail.