HOTEL KRAJA ARJEPLOG

Tijdens de trailrunning reis verblijf je in het prachtig gelegen viersterren Hotel Kraja. Het hotel heeft een 25m zwembad waar je baantjes kan trekken. Ook is er een ontspanningsruimte met sauna. Er wordt iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met brood en beleg, eieren, yoghurt, fruit, koffie en thee.

VERVOER NAAR HET HOTEL

Met luchtvaartmaatschappij SAS (Scandinavian Airlines) vlieg je van Schiphol naar Skellefteå. Vanaf daar brengt een bus je naar Hotel Kraja in Arjeplog.

heenreis
Datum: 01-08-2019
Vertrek Amsterdam Schiphol: 11:00 uur
Aankomst Stockholm Arlanda: 13:05 uur
Vluchtnummer: SK556

Vertrek Stockholm Arlanda: 18:30 uur
Aankomst Skellefteå Airport: 19:40 uur
Vluchtnummer: SK1020

terugreis
Datum: 05-08-2019
Vertrek Skellefteå Airport: 09:50 uur
Aankomst Stockholm Arlanda: 10:55 uur
Vluchtnummer: SK1013

Vertrek Stockholm Arlanda: 16:15 uur
Aankomst Amsterdam Schiphol: 18:15 uur
Vluchtnummer: SK1555

Toegestane bagage vliegtuig:
8 kg. handbagage
23 kg. ruimbagage


VERVOER NAAR DE TRAILS

Je zult wel denken: waarom worden er helikopters en boten ingezet bij de trailruns van Arctic Circle Trails? Het gebied waar de trails plaatsvinden is dunbevolkt en vol van meren. Er zijn om die reden weinig wegen. Vanuit Hotel Kraja in Arjeplog brengen we je met de bus naar plekken die bereikbaar zijn over land. Bij de eerste trail, de Polärskog Trail, brengt een bus je van Hotel Kraja naar Vuoggatjålme. Hier staan helikopters klaar om jou en de andere deelnemers naar de start te brengen. De trail leidt je weer terug naar Vuoggatjålme. Het is eventueel ook mogelijk het stuk dat je per helikopter gaat te lopen over een mooi pad langs het water. Zo kun je ongeveer 22 trailrun kilometers aan je totaal op deze dag toevoegen.

Voor de 2e trail, de Kungsfjäll Trail, brengen we je met de bus naar Örnvik. Vanaf hier vertrekken boten naar Västerfjäll. De trail loopt van Västerfjäll naar Vuonatjviken. Om weer bij Hotel Kraja te komen brengt een helikopter je naar Jäkkvik. Vanuit Jakkvik brengt onze bus je weer naar Hotel Kraja in Arjeplog.
Interesse voor 2020?