Boekingsformulier Arctic Trail Week 30 juli - 5 augustus 2024

Er zijn deze reis in totaal 6 plekjes voor deelnemers, wacht dus niet te lang met boeken. Heb je vragen over het boeken van de reis, stuur ons een mailtje via info@arcticcircletrails.org. Wil je als duo aanmelden? Vul het formulier per deelnemer in en vul elkaars naam in onderaan het formulier.

De accommodaties waar we verblijven beginnen snel vol te raken, maar mogelijk is er nog wel plek voor 1 extra deelnemer. Wil je mee met deze reis? Stuur gelijk een mailtje naar info@arcticcircletrails.org met de volgende gegevens: naam/namen en telefoonnummer, het aantal personen waarmee je mee wil. Dan bekijken we zo snel mogelijk of er nog plek is in alle accommodaties. Het toekennen van deelnamebevestigingen wordt gedaan op volgorde van binnenkomst van e-mails. Vluchten naar Kiruna beginnen vol te raken. We verzorgen ook een transfer vanaf een ander dichtbij gelegen vliegveld met nog betaalbare opties. Mail ons voor meer informatie.

REISINFORMATIE

Deze reis bevat:

– 4 uitdagende trailruns van in totaal ongeveer 70 kilometer.
– 6 nachten op tweepersoonskamer in hotels
– Alle maaltijden
– Transfers van en naar Kiruna
– Goodiebag met o.a. een functioneel hardloopshirt
– Ervaren Nederlandstalige crew
– Garantieregeling: Arctic Circle Trails is aangesloten bij Garantiefonds GGTO onder nr 1773.

Exclusief:

– Dranken (wel inbegrepen bij het ontbijt)
– Reis naar Kiruna en terug (zie reistips)
– Eventuele activiteiten op de rustdag

* Boek je alleen, dan deel je de kamer een een andere deelnemer van de reis. Wil je per sé een kamer voor je zelf? Dit is misschien mogelijk tegen een meerprijs. Stuur dan voor je boekt een mailtje hierover aan info@arcticcircletrails.org.

BETALING

Betalen in termijnen is mogelijk. Je hebt de keuze het gehele reisbedrag in één keer over te maken, of een aanbetaling te doen. Een aanbetaling bedraagt 25% van het gehele reisbedrag. De volledige betaling dient uiterlijk 10 weken voorafgaand aan de reis te zijn ontvangen. De openstaande reissom kun je betalen via een online factuur die we ongeveer 12 weken voorafgaand aan de reis per e-mail aan je versturen.

Op de reis zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

VERZEKERING

Deze actieve vakantie is op eigen risico. Je bent zelf verantwoordelijk voor je reisverzekering. Als je al een reisverzekering hebt, controleer dan of je verzekeraar deze reis dekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mogelijke kosten bij het oplopen van een blessure.