Hotel Kraja in Arjeplog

Tijdens de trailrunning reis verblijf je in het prachtig gelegen viersterren Hotel Kraja. Het hotel heeft een 25m zwembad waar je baantjes kan trekken. Ook is er een ontspanningsruimte met sauna en jacuzzi. In de jacuzzi geniet je 's avonds van de ondergaande zon.

Er wordt iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met brood en beleg, gekookte eieren, scrambled eggs, yoghurt, havermout, fruit, melk, koffie en thee. We houden rekening met je eventuele allergieën en dieetwensen. Of je nu veganist bent, glutenvrij eet of lactose intolerant bent: dit is allemaal geen probleem.

Het hotel verzorgt verder een uitgebreid buffet na de eerste dag trailen, een pasta party op de rustdag en een à la carte diner na de tweede trail. En je hoeft niet bang te zijn voor de hoeveelheid eten. Zoals Kraja's restaurant manager Lina tijdens een vorige editie mooi sprak: "Nobody has ever left this restaurant hungry."

Zoals gezegd is er voldoende keuze in voedsel, ook voor vegetariërs en veganisten. Breng ons bij je boeking op de hoogte van je dieet en allergieën.

Vlucht van en naar Lapland

In 2024 worden de vluchten uitgevoerd door Norwegian. De toegestane bagage is 23kg ruimbagage en 8 kg handbagage (maximale afmetingen 55 x 40 x 23 cm). Boeken zonder retourvlucht kan ook, je krijgt dan €400 korting.

Vluchtgegevens heenreis maandag 19 augustus 2024
Amsterdam Schiphol – Oslo Airport 13.40 – 15.25 (vlucht DY 1257)
Oslo Airport – Bodø Airport: 17.45 – 19.15 (vlucht DY 350)

Vluchtgegevens terugreis vrijdag 23 augustus 2024
Bodø Airport – Oslo Airport: 15.05- 16.35 (vlucht DY 345)
Oslo Airport – Amsterdam Schiphol: 19.05 – 21.00 (vlucht DY 1258)


Bustranfers voor deelnemers vanuit Vlaanderen

Voor deelnemers die vanuit België reizen is een bustransfer geregeld met opstapplekken Brussel en Antwerpen. Op de terugreis staat de bus weer voor je klaar op Amsterdam Schiphol en kun je in Antwerpen en Brussel uitstappen. Er zijn geen extra kosten aan deze service verbonden.

 

Vervoer naar de trails

Je zult wel denken: waarom worden er helikopters en boten ingezet bij de trailruns van Arctic Circle Trails? Zweeds Lapland is dunbevolkt en vol van meren. Er zijn om die reden weinig wegen. Vanuit Hotel Kraja in Arjeplog brengen we je met de bus naar plekken die bereikbaar zijn over land. Bij de eerste trail, de Polarskog Trail, brengt een bus je van Hotel Kraja naar Vuoggatjålme. Hier staan helikopters klaar om jou en de andere deelnemers naar de start te brengen. De trail leidt je weer terug naar Vuoggatjålme.

Op de dag van de Kungsfjäll Trail, brengt een bus je naar Örnvik. Vanaf hier vlieg je met een een helikopter naar de start. De trail loopt over de Kungsleden van Västerfjäll naar Vuonatjviken. Na de finish maak je een mooie boottocht naar Riebnesluspen. Hier staat weer een bus voor je klaar. Deze brengt je terug naar het hotel.