fbpx

Beoordeling hotel door deelnemers

  • Hotel algemeen97%
  • Avondeten (buffet, pasta party en diner à la carte)94%
  • Ontbijtbuffet95%

HOTEL KRAJA ARJEPLOG

Tijdens de trailrunning reis verblijf je in het prachtig gelegen viersterren Hotel Kraja. Het hotel heeft een 25m zwembad waar je baantjes kan trekken. Ook is er een ontspanningsruimte met sauna en jacuzzi. In de jacuzzi geniet je 's avonds van de ondergaande zon.

Er wordt iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met brood en beleg, gekookte eieren, scrambled eggs, yoghurt, havermout, fruit, melk, koffie en thee. We houden rekening met je eventuele allergieën en dieetwensen. Of je nu veganist bent, glutenvrij eet of lactose intolerant bent: dit is allemaal geen probleem. Op de traildagen staan er papieren tasjes klaar zodat je wat lekkers kunt mee nemen voor onderweg naar de trails. Het hotel verzorgt verder een uitgebreid buffet na de eerste dag trailen, een pasta party op de rustdag en een à la carte diner na de tweede trail. En je hoeft niet bang te zijn voor de hoeveelheid eten. Tijdens het diner op de laatste avond van de vorige editie hoorden we de volgende woorden uit de mond van Kraja's restaurant manager Lina: "Nobody has ever left this restaurant hungry."

Zoals gezegd is er voldoende keuze in voedsel, ook voor vegetariërs en veganisten. Breng ons bij je boeking op de hoogte van je dieet en allergieën.

Het hotel werd door de deelnemers van de vorige editie zeer goed beoordeeld. Zie de scores hiernaast.

VLUCHT VAN EN NAAR LAPLAND

In 2022 kun je uit twee edities kiezen. De eerste editie is vanuit België (Brussel) en de tweede vanuit Nederland (Schiphol). Vluchten worden uitgevoerd door Scandinavian Airlines. De toegestane bagage is 23kg ruimbagage en 8 kg handbagage (maximale afmetingen 55 x 40 x 23 cm).

Reis vanuit België 21 juli - 25 juli 2022
Deze reis is inclusief gratis bustransfer van Brussel via Antwerpen naar Amsterdam Schiphol op 21 jui en van Amsterdam Schiphol via Antwerpen naar Brussel op 25 juli. Precieze verzamellocaties en tijden zijn per e-mail met alle deelnemers gedeeld.

Vluchtgegevens heenreis 21 juli
Amsterdam Schiphol - Stockholm Arlanda: 11.00 - 13.05 (vlucht SK 556)
Stockholm Arlanda - Luleå Airport: 14.00 - 15.15 (vlucht SK 10)

Vluchtgegevens terugreis 25 juli
Luleå Airport - Stockholm Arlanda: 13:45- 15:05 (vlucht SK 9)
Stockholm Arlanda - Amsterdam Schiphol: 16.15 - 18.15 (vlucht SK 1555)

Reis vanuit Nederland 28 juli - 1 augustus 2022
Vluchtgegevens heenreis 28 juli
Amsterdam Schiphol - Stockholm Arlanda: 11.00 - 13.05 (vlucht SK 556)
Stockholm Arlanda - Luleå Airport: 15.10 - 16.25 (vlucht SK 12)

Vluchtgegevens terugreis 1 augustus
Luleå Airport - Stockholm Arlanda: 13:10- 14:30 (vlucht SK 9)
Stockholm Arlanda - Amsterdam Schiphol: 16:15 - 18.15 (vlucht SK 1555)

VERVOER NAAR DE TRAILS

Je zult wel denken: waarom worden er helikopters en boten ingezet bij de trailruns van Arctic Circle Trails? Zweeds Lapland is dunbevolkt en vol van meren. Er zijn om die reden weinig wegen. Vanuit Hotel Kraja in Arjeplog brengen we je met de bus naar plekken die bereikbaar zijn over land. Bij de eerste trail, de Polärskog Trail, brengt een bus je van Hotel Kraja naar Vuoggatjålme. Hier staan helikopters klaar om jou en de andere deelnemers naar de start te brengen. De trail leidt je weer terug naar Vuoggatjålme.

Op de dag van de Kungsfjäll Trail, brengt een bus je naar Örnvik. Vanaf hier vlieg je met een een helikopter naar de start. De trail loopt van Västerfjäll naar Vuonatjviken. Na de finish maak je een mooie boottocht naar Riebnesluspen. Hier staat weer een bus voor je klaar. Deze brengt je terug naar het hotel.
INTERESSE?