Terugblik Arctic Circle Trails 28 juli - 1 augustus 2022

Nagenieten van de trailreis doe je op deze pagina met beeld en verhalen. Wil je nog meer zien? Check ons Instagram account @arcticcircletrails.

Bekijk hier de uitslagen van de gelopen trails tijdens de reis. Wouter Hoogland was de snelste man over twee trails gezien. Ciska Timmermans noteerde de snelste tijden bij de dames.
logo prorun
Mark van ProRun ging mee op reis en schreef een uitgebreid reisverslag over zijn trailavontuur. Wil je weten hoe hij Arctic Circle Trails heeft ervaren? Lees hier zijn verhaal.
logo mystical miles
In editie 6 van het magazine Mystical Miles verschijnt een verhaal over de deelnemer met startnummer 53. Benieuwd naar dit verhaal? Neem een abonnement via Mystical Miles. Na verschijning is het exemplaar ook los te bestellen en verkrijgbaar bij een aantal hardloopwinkels en een boekhandel.

Foto's

Fotografen Sander Foederer en Bram Kloos gingen mee op reis met hun camera's. We hebben het niet gecheckt, maar we denken dat iedereen wel een paar keer op een foto staat :) Het is niet toegestaan de foto's zonder schriftelijke toestemming van Arctic Circle Trails voor andere dan persoonlijke doeleinden te gebruiken. Kortom: zet vooral een paar foto's op je social media account of stuur ze naar een trailmaatje om jaloers te maken. Neem voor vragen contact met ons op per e-mail.